ALV en opening seizoen

  • Gepubliceerd: dinsdag 17 maart 2020 22:11

Beste leden,

In verband met de maatregelen met betrekking tot het corona virus (COVID-19) heeft het bestuur besloten om de ALV uit te stellen en later in het jaar te houden.

In de afgelopen winterperiode is er zeer veel zand aan komen waaien rondom de containers. De firma Paap zal het zand in de laatste week van maart verwijderen. Vanaf 6 april kunnen de boten op de stelling gelegd worden. Het bestuur stelt voor op zaterdag 11 of 18 april de boten uit de containers te halen. Willen jullie voor 1 april laten weten welke datum jullie schikt. We brengen de boten naar buiten op de datum waarop de meeste mensen kunnen. Mochten er vanuit de overheid nieuwe maatregelen worden afgekondigd, dan zullen we jullie tijdig informeren over eventuele aanpassingen van het schema.

 

mail adres secretaris

  • Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 10:52

De secretaris KZVV heeft sinds kort een eigen kzzv mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Start seizoen 2019

  • Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 10:52
Het seizoen is weer begonnen. Op 31 maart was het een enorme drukte op de club. De opkomst voor de opbouw van de stellingen was groot. Ook is er weer druk gesleuteld aan de sloten, lekker schoongemaakt, gezellig samen broodjes gegeten en genoten van de zon. In de 'galerij' staan een aantal foto's van deze middag!

 

 

13.jpg